Sommersesongen på Dølmotunet byr på en rekke aktiviteter for hele familien. Tunet er åpnet mandag-søndag 24. juni - 30. juli og er et idyllisk sted å ta med barna for å hilse på dyra og hoppe i høyet. I Våningshuset finner du kaféen hvor du kjøpe deg en enkel lunsj eller en kaffekopp med noe attåt. Til kaffen anbefaler vi tunets egensmurte lemse med gubb fra Eggen Gardsysteri eller rømmevaffel med rømme fra Rørosmeieriet. Som turist kan du også finne en del informasjon her om hva du kan se og gjøre i vår region.

Gjennom sesongen holdes det en rekke arrangementer for alle aldersgrupper. Barnas dag, friluftsgudstjeneste, fjøskro og slåttedag er noe av det som er på programmet i år, men særlig er det under Olsok-uka 22-30 juli med blant annet Markedsdag og konsert med Stage Dolls hvor det virkelig blir folksomt på tunet! Se "Hva Skjer" for full arrangementsoversikt og husk å følge oss på Facebook!

Dølmotunet er en del av Musea i Nord-Østerdal og er et såkalt firkanttun bestående av ni hus med bl.a. trønderlåninspirert ku- og sauefjøs i stein, stall og mye innbo

Gratis inngang bortsett fra ved arrangementer. Se arrangementene for billettpris på disse.

/

Type Pris Kommentar
Ukedager Periode Tidspunkt Sted
Man, Tir, Ons, Tor, Fre, Lør, Søn 24.06.2017 10:30 - 17:30
X