Mange elver, bekker og innsjøer i naturskjønne omgivelser gjør Norge til et paradis for fiske- og naturopplevelser.  Fishspot gir en oversikt over de beste innlandsfisket i Sørøst-Norge. Fishspot tilbyr informasjon om fiske og losji. Fiskekort kan kjøpes på nettet. Fishspot er tilgjengelig på flere språk.  Tar du utgangspunkt i våre kartsider finner du informasjon om de ulike fiskesoner og overnattingssteder ved å klikke på ikonene i kartet.  Fishspot er nå et eget samvirke under stiftelse dannet av rettighetshavere, overnattingsbedrifter, fiskeguider og andre virksomheter som har tilknytning til fisketurisme.

Fisketilbudene i Fishspot er organisert i ulike kategorier.  Alle kategoriene finnes under «Fisketilbud».

 

Fiske for alle:  Her finner du fiskeområder som ikke har noen form for begrensninger i bruk av vanlige sportsfiskeredskaper.  Her er det tradisjonelle fiskeregler og ingen spesielle krav til kategorien.  Dette er den desidert største gruppen av fisketilbud.

 

Fluefiske:  Soner og områder der det kun er tillatt med tradisjonelt fluefiske der snøret skal utgjøre kastevekten.  Alle fluesoner har størsemål og regler om kvoter.

 

Villmarksfiske:   Fiskeområder med «villmarkspreg» som ligger minimum 4 kilometer fra nærmeste bilvei.

 

Moderne forvaltning: Fiskeområder og soner som ikke har begrensninger i forhold til utstyrsbruk men her er det innført størstemål gjerne kombinert med en kvote.  Dette for å sikre en fornuftig forvaltning som hindrer et overfiske av de store fiskene.

 

Gjeddefiske: Områder og soner spesielt tilrettelagt for fiske etter stor gjedde.  All gjedde over en gitt størrelse må slippes ut igjen.

 

Glomma:  En kategori som er inndelt etter geografi.  Her er alle tilbud om fiske i Glomma innenfor Fishspot samlet.

 

Femund-/Trysilelva: En kategori inndelt etter geografi.  Her er alle tilbud om fiske i Femund-/Trysilelva innenfor Fishspot samlet.

 

Graylingzones:  Noe av det beste vi har å tilby innen fluefiske etter harr.  I kategorien Graylingzones finner du kun fluesoner sammen med overnatting av høy standard og muligheter for å leie guide.

 

Destinasjoner: Her finner du destinasjonene som tilbyr fiske og overnatting av høy kvalitet.  Disse destinasjonene har prioritet når vi markedsfører vårt fiske i deler av det utenlandske markedet.

Type Pris Kommentar
Ukedager Periode Tidspunkt Sted
  • fiske i elv
  • fiske i sjø
  • fiske i vann
  • fiskekort
  • fiskemuligheter
  • overnatting
  • fiske

Phone: 938 66 717
E-post: post@fishspot.no
Web: fishspot.no

Nord-Østerdal Utmarkstjenester, Landbrukets hus
2500 Tynset
Åpne i kart

X