Kritikerroste Kajsa Balto har de siste årene markert seg med sitt unike vokaluttrykk og sterke formidlingsevne. Hennes forrige utgivelse «Buot eallá» høstet lovord fra mange hold, og ble blant annet omtalt som «et av 2020s mest magiske øyeblikk i norsk musikk» av NRK.
Nå er hun aktuell med julealbumet «Sámi juovllat», et vakkert og etterlengtet bidrag til mangfoldet i julemusikken. Sámi juovllat betyr «samisk jul» og har blitt en juleplate av de sjeldne. Kajsa gir oss julebudskapet gjennom sang og joik fra et samisk perspektiv. I samspill med de strålende musikerne i bandet blir resultatet en sjeldent mektig opplevelse som berører og begeistrer.

Få med deg muligheten til å oppleve det vi tror blir årets vakreste julealbum live! Julesteming- og gåsehudgaranti.Kajsa Balto – vokal
Ragnhild Tronsmo Haugland – cello
Aleksander Sjølie – gitarKaroline Bjørhei – trommer

Kajsa Balto er født og oppvokst i Oslo, en kulturell bakgrunn som også har formet henne musikalsk. Kajsa slapp sitt første album Sámi Sohka (samisk slekt) i 2017. Andre albumet Buot eallá (alt lever) ble sluppet i 2020. Hun deltok i Riksscenens mentorprogram Folksessions i 2018, og mottok Sametingets arbeidsstipend for yngre nyetablerte kunstnere i 2020.
Ukedager Dato Tidspunkt Beliggenhet
søn 28.11.2021 - 28.11.2021 20:00 - 21:30 STORSALEN
X