07mar
Av: margit Dato: mars 07, 2018 Kategori(er): Forside, Nyheter Comments: 0

Regionen bugner over av tilbud for den kulturinteresserte. Fram mot sommeren kan du blant annet få med deg Didrik Solli-Tangen, Jan Erik Vold og Kår Virud og Røros Storband.

Vi har samlet regionens kulturelle høydepunkt, så da er det bare å velge ut sine favoritter og bestille billetter. Konserter og arrangement oppdateres også fortløpende i vår kalender «Hva Skjer».

The Fjords – 12. april
Ungdommen Hus, Røros

Det er stas at The Fjords spiler på Røros igjen. Bandet er ute på releaseturné i forbindelse med sin makelause plate ‘Ladders’, og da er det bare å glede seg til vi kan oppleve dette i konsertform også.

Les mer

Kjøp billetter

Tom Roger Aadland – 20. april
Solheim Pensjonat, Røros

Den førre plata hans, «Blondt i blondt» (Bob Dylans «Blonde on Blonde» gjendikta til nynorsk), blei kåra til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk.
Nå turnerer han med ny plate og besøker stua på Solheim uka etter han er med på lansering på NRK i april.

Les mer

Kjøp billetter

Vold og Virud: Dylan på norsk og andre norske favoritter – 21. april
Tynset Kulturhus, Tynset

Lørdag 21. april får Tynset Jazzklubb besøk av Vold og Virud. Med seg har de Baard Slagsvold og Stig Sjøstrøm. Sammen presenterer de særegne tolkninger av norsk lyrikk og Bob Dylan.

Les mer

Kjøp billetter

Bergstadkorets Kabaret – 21. & 22. april 
Storstuggu, Røros

Nok en gang satser Bergstadkoret høyt og håper å lande på begge beina.
Publikum vil få oppleve en fengende og vilter kabaret. Bergstadkoret lover en forestilling hvor de vil framføre skjemt og alvor i en herlig blanding, med et lurt smil og glimt i øyet.

Les mer

Kjøp billetter

Bergstadkoret

Didrik Solli-Tangen til Låven – 27. april
Nordpå, Haltdalen

Didrik er kjent fra både Skal vi Danse og Euro Vision Song Contest, men nå nylig er han kanskje mest kjent for sin profesjonelle og gode prestasjon i Stjernekamp på NRK.

Les mer

Kjøp billetter

Vårkonsert med Røros Storband – 4. mai
Storstuggu, Røros

Også i år vil Røros storband ta med seg en hel masse kulturskoleelever på scenen i selve Falkbergetsalen, den flotteste scena vi har i distriktet. Storbandet og elevene fra kulturskolen vil fremføre mye fin musikk. Publikum vil få en svært variert konsert med solister som yter sitt aller beste og et storband som er bedre enn noen gang.

Les mer

Kjøp billetter

Dobbel Duo: Mjelva/Zethson + Williams/Østvang – 10. mai
Storstuggu, Røros

Folkemusiker Olav Luksengård Mjelva fra Røros og jazzmusiker Tollef Østvang fra Os byr på spennende dobbeltkonsert med hvert sitt prosjekt. Mjelva har med seg den svenske pianisten Alexander Zethson, mens Østvang blir å høre i samspill med den amerikanske saksofonisten Mars Williams.

Les mer

Kjøp billetter

The Real Thing – 12. mai
Tynset Kulturhus, Tynset

Siden starten i 1992 har The Real Thing spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som “aldri går av scenen i tørr smoking” har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten.

Les mer

Kjøp billetter