Sparketur i Verdensarven. Foto: Thomas Rasmus Skaug

Vinn reise til julestemninga.

Har du lyst til å oppleve koselige, små julegater, lyden av dombjeller og duften av juletre i snøhvite omgivelser midt i den sjarmerende trehusbebyggelsen på Røros? Nå gir vi bort flybilletter for to personer tur-retur Gardermoen–Røros 5. og 6. desember 2021. Inkludert er ei natt på Røros Hotell og en dag med magisk julestemning i bergstaden Røros. 

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi trekker vinneren 1. november. 

Nå kan du vinne reisen til julestemninga og invitere med deg en venn, kjæresten eller den du aller helst vil dele en magisk juleopplevelse med. Alle hotellrom og overnattinger på Røros ble tidlig revet bort. Sammen med våre samarbeidspartnere, har vi holdt av ett hotellrom for at én heldig vinner skal få oppleve den helt spesielle julestemningen i bergstaden Røros.

Konkurransen 
Konkurransen arrangeres i perioden 11. oktober til 31. oktober 2021. Vinneren kåres ved loddtrekning den 1. november. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i loddtrekningen om flyreise og hotellopphold på Røros, er å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Da er du den første som får med deg alt det spennende som skjer i Rørosregionen. 

Les konkurransereglene her.

Kanefart

Røros Hotell 
Som gjest på Røros Hotell får du oppleve den gode julestemningen på et fjellhotellRøros Hotell ligger i høyden med utsikt over bergstaden og er regionens største hotell med 160 komfortable rom. I overnattingen får du alltid inkludert frokost, parkering, Wi-Fi, adgang til bad og velvære samt lekeland. 
Bad & Velvære på Røros Hotell gir deg 700 kvadratmeter med ren luksus. Her kan du ta morgentrimmen bassenget på 27 meter, og det er lagt til rette for absolutt velvære, med boblebad, oppvarmet utendørsbasseng og jacuzzi. 
 
Flyselskapet AirLeap 
AirLeap flyr deg direkte til og fra Røros på 50 minutter. Med daglige avganger mellom Gardermoen og Røros kommer du deg enkelt til Røros og Rørosregionen. Røros Lufthavn ligger rett ved sentrum og to daglige avganger tar deg fra Oslo til Røros alle dager unntatt lørdag.   

Oslo – Røros
Kl. 09:30 – 10:25 (mandag-fredag)
Kl. 18:25 – 19:20 (mandag-fredag+søndag)
Kl. 14:40 – 15:35 (søndag)

Røros – Oslo
Kl. 07:00 – 07:55 (mandag-fredag)
Kl. 16:00 – 16:55 (mandag-fredag+søndag)
Kl. 13:10 – 14:05 (søndag)

Følg gjerne Destinasjon Røros på Instagram og Facebook for mer ekte julestemning, informasjon og inspirasjon.

Rørosregionen har mange arrangement og opplevelser som vi ønsker å dele med deg!
Meld deg på vårt nyhetsbrev “Bergtatt”, og få en ukentlig oppdatering på nyheter og informasjon om hva som skjer.

For at vi skal kunne sende e-post må du registrere ditt navn og din e-postadresse. Informasjonen din lagres i en egen database og deles ikke med andre. Informasjonen slettes når du sier opp abonnementet.

Tidligere utsendte nyhetsbrev

X