Om
Din egen saftig, hjemmelaget kjøttrull til jul! Vårt populære kurs er blitt en årlig førjulstradisjon for mange. I 2023, får vi igjen ekspertveiledning fra kokken, Per Ole Græsli. Han har gode tips både til deg som har laget kjøttrull før, og til deg som aldri har gjort det.
Dekket bord: Vi skaffer (nesten) alt du trenger – skinn, spekk, oksekjøtt, løk, krydder – samt tråd og netting. Du skal ha med egen forkle, skjærefjøl, skarp kniv og nål, hvis du har. Merk at prisen du betaler ved påmelding dekker kun kursavgiften! På slutten av kvelden blir kjøttrullen(e) du lager veid(e) og du betaler et tillegg for ingrediensene. Nøyaktig kilopris vet vi ikke enda, siden det avhenger på leverandøren, men vi kan garantere at rullen blir mye billigere enn i butikken. Du koker den hjemme fordi det blir for kort tid på kurskvelden. Du kan også fryse og koke den senere. Sett av tirsdag 28. november. Her blir det god stemning, samt gratis kaffe og kake. Velkommen til årets kjøttrull-kosekveld!
Pris fra
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Billetter | NOK 300,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.