07sep
Av: margit Dato: september 07, 2017 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

For den som planlegger kurs og konferanser, byr Rørosregionen på et mangfold av muligheter og erfarne tilbydere.

Her kan dere kombinere effektiv møtevirksomhet i tilpassede lokaliteter, med tradisjonelle matopplevelser og autentiske kulturinnslag i selveste lokalmat- og kulturhovedstaden i landet. I tillegg ligger det vakre fjellandskapet rett utenfor møterommet, mens nærheten til regionens attraksjoner er enestående. Her har vi samlet informasjon om regionale tilbydere. Tilbudene er mange og utvalget godt. Ha en flott konferanseopplevelse.

Røros Hotell. Foto:Henrik_Fjørtoft

Røros Hotell – Konferanse i inspirerende omgivelser

Som konferansehotell tilbyr Røros Hotell gode priser på pakker inkludert moderne konferansesaler, måltider basert på lokalmat, overnatting i gode rom og inngang til Røros Bad & Velvære

Her kan man bestille konferanse inkludert overnatting i enkeltrom med alle måltider. Frukt, kaffe/te/isvann tilgjengelig i godt utstyrte møterom.

Bergstadens Hotell

Bergstadens Hotell – Konferanse i hjertet av Røros

På Bergstadens Hotel ligger alt til rette for en vellykket konferanse. Fire møterom med naturlig dagslys, og alt du trenger av AV-utstyr. Kapasitet for opptil 120 deltakere på hotellets største møterom.

Hotellet kan skreddersy hele programmet, fra det faglige opplegget til matopplevelser og spennende aktiviteter.

Taverna Alvdal – Det naturlige stoppestedet

Taverna Alvdal har de senere årene utvidet og utviklet lokalene slik at de i dag er fleksible når det gjelder møter, kurs og konferanser.

Taverna er klare til å håndtere arrangementer av ulik størrelse og vår styrke er kombinasjonen kurs/konferanse, overnatting og servering i en og samme pakke til priser som gjør oss konkurransedyktige.

Fjällnäs – møter midt i den svenske fjellverdenen

Rett over grensen og midt i den svenske fjellverdenen, ligger Fjällnäs. Her får du en konferanseopplevelse av ypperste klasse. Fjällnäs har som mål å forene opplevelser med arbeide, og å inspirere med innovasjon. Opplev at kreativiteten strømmer over dere i Aula Capella eller den bitende stormen i tømmerstuen oppå vidda. I andre etasje av hovedbygningen finnes det flere komfortable og rolige møteplasser. Uansett hvile oppdrag dere står ovenfor, har Fjällnäs en spennende løsning som hjelper dere nå målene deres.

Vauldalen Fjellhotell

Rett ved grensen mellom det norske og det svenske fjellriket, ligger Vauldalen Fjellhotell. Hotellet er familiedrevet og er bygget på tradisjoner og nyskapning. Her kan man kombinere møtevirksomhet med sterke naturopplevelser, kanefart, ekte lokalmattradisjoner og autentiske kulturopplevelser. Stikkord er kortreist, norsk, personlig, inspirerende, spennende og fascinerende.

Orkelbogen

Orkelbogen friluftssenter 

Orkelbogen ligger plassert midt i skogen, og det passer perfekt etter en lang dag med møter å komme ut i naturen å sette tankene på andre ting. Det er også mulighet for å arrangere ulike aktiviteter, for eksempel: ridetur i fjellet, innendørs haglesimulator, kjøretur med hest og vogn, guidede turer og mye mer.

En fantastisk mulighet til å samle ansatte og kollegaer til høsten. Enten det er kurs-konferanse, seminar eller møter, kan Orkelbogen tilby minnerike opplevelser.