15feb
Av: margit Dato: februar 15, 2019 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Destinasjon Røros byr på forfriskende påskeopplevelser tilpasset store og små. Her kan dere flytte fokus fra en hektisk hverdag til saktegående familietid tett på hverandre og opplevelsene.

HUNDEKJØRING

Ta med familien på eventyr i villmarka! Lev deg inn i rollen som modig eventyrer mens du fyker over vidda bak hundesleden. Forbered dere på en fantastisk opplevelse i et magisk vinterlandskap med hunder som gjør det de elsker å gjøre. Det finnes turer for alle, uansett ambisjonsnivå.

Les mer om hundekjøring her.

LANGRENN – JEG SNØRER MIN SEKK OG SPENNER MINE SKI

Mil etter mil med langrennspor – et tilbud som kan tilfredsstille enhver, enten dere aspirerer mot seierspallen med medaljer og ”Ja vi elsker”, eller har krokfurua og pølsebålet som mål for turen. Rørosregionen og Nord-Østerdalen byr på snille fjell og flott utsikt mot fjerne blåner. På værharde dager gir lun furuskog og bjørkelier ly for de verste vindene og berger skisporet fra snødrevene. Rørosregionen har over 50 mil med oppkjørte skiløyper.

Les mer om langrennsløyper og åpne skihytter i hele regionen.

PÅSKA PÅ RØROSMUSEET

Bli bedre kjent med bergstaden Røros og gruvedrifta som la grunnlaget for byen. Her kan du bli med på en bergstadvandring eller omvinsing i Olavsgruva eller besøke Smelthytta og utstillingene “Ti finpussa” og “Kopperverket”.

Les mer om Olavsgruva her.

ALPIN – SOL, FJELL OG PUDDER

Med sitt kalde og snørike klima kan Rørosregionen by på mange uforglemmelige pudderdager i løpet av en vinter. Ta med brett og ski, og besøk våre alpinanlegg i Ålen. Ålen kan skilte med Norges tredje lengste skiheis og en helt ny og moderne terrengpark for de unge og vågale. Rett på andre siden av grensen til Sverige finner du også et eldorado av skibakker du kan leke deg i.

Les mer om alpinbakkene her.