04mai
Av: Erik Høsøien Dato: mai 04, 2017 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Enten du reiser med campingvogn, bobil, telt eller ønsker rimelig overnatting, så har vi campingplasser og hytter som dekker ditt behov.  Du kan bo nærme sentrum eller bo idyllisk og rolig innover fjellet med trærne og fjellet som gir en lun atmosfære. Valget er ditt! 

Bobilplass på Gjelten Bru Camping

Alvdal

Sør i Rørosregionen ved Fv. 684 ligger Gjelten Bru Camping; en rolig familiecamping med både hytter, camping og bobilplass.  Her er det gode fiskemuligheter langs elvebredden Folla, samt bademuligheter.

10 km sør for Avdal sentrum ligger Langodden Gård. Her er det både hytteutleie og campingplass. Under ditt opphold kan du oppleve ekte gårdmiljø og turer i skog og fjelltrakter.

Os

Røste hyttetun og camping er en liten og familiedreven plass med hytter og camping -og bobilplass. I tillegg er det er gode fiskemuligheter med Glomma rennende 150 meter fra plassen.

Ønsker du servering like ved ditt oppholdssted, så kan et opphold ved Trollkroa Hytter være et bra valg. De holder til i sentrum av Os.

Hytte på Røste Hyttetun og camping
Hytte Rya_A5 på Ryen Hytteutleie

Røros

I gangavstand fra Røros sentrum og ved Rv30 holder Bergstaden Camping til. Her det mulighet for overnatting med telt, campingvogn og utleie av hytter. Ankommer du fra sørfra på Rv30 Håneset Camping nærmest. Her har de god fasiliteter, camping- og bobilplass, samt hytteutleie. Avstanden fra sentrum er kun 15. minutter til fots eller 2. min med bil.

Ønsker du å bo i område omgitt av skog og lit mer adskilt fra veien er Ryen Hytteutleie midt i blinken.

Holtålen

Kjører du retning Trondheim gjennom Holtålen er det overnatting ved Ålen alpinhytter/caravan. På vinteren er det også en flott mulighet å ta seg opp i alpinbakkene.

Ålen skisenter