10jul
Av: margit Dato: juli 10, 2019 Kategori(er): Nyheter, Reisetips Comments: 0

Camping i Rørosregionen byr på mange spennende muligheter.  

I regionen er historien rik og mangfoldig, og naturen er ren og vakker og bærer preg av fengslende villmark. Vi har satt sammen en oversikt over aktiviteter og annen informasjon som setter prikken over i’en på campingferien.

Aktiviteter

Sykling. Foto: Øyvind Wold

Utendørs sommermagi

Det skjer noe med oss nordmenn i det øyeblikket klokken stilles i sommertid og vi får ekstra tid i solen. De ellers trist og mørske vinterfjesene blir erstattet med store smil og det er ikke noe annet vi heller vil enn å bruke mange timer ute i naturen. Vi har satt opp en oversikt over våre favorittaktiviteter som du kan gjøre ute i vår region.

Les mer.

Smelthytta

Topp 10 inneaktiviteter

Den norske sommeren kan være ustabil og mens regnet høljer ned er det godt å trekke inn i ly. I regionen vår er det mange flotte museum som viser vår historie og identitet. Er du en badenymfe er det flere basseng som du kan benytte deg av. Her er våre anbefalinger til aktiviteter når sommerværet ikke er helt som ønsket.

Les mer.

Til-seters-pa-Utistuvollen-Vingelen-familie_DestinasjonRøros_Foto_CH_VisitNorway

Sommerens smaksopplevelser

Rørosregionen er ledende innen lokalmat og har blitt døpt til landets lokalmathovedstad. Bli bedre kjent med de lokale mattradisjonene eller ta turen til seters for en avslappende og nostalgisk matopplevelse.

Les mer.

Vigelpiken. Foto: Erik Sandnes Høsøien

Fjellturer i Rørosregionen

Følelsen av å ha fjellet for seg selv, mens man skuer utover en natur tydelig formet av hardt vær og klima er en opplevelse man ikke kan være foruten!  Tar du deg til toppen, venter en fantastisk 360 graders panoramautsikt over området.

Les mer.

Rasteplasser og Tømmestasjoner

Tynset
Tømmestasjon ved Tynset rom og camping.

Røros
Hitterdalen
Kommunalt

Holtålen
Eidet bru