01nov
Av: margit Dato: november 01, 2018 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Julestemningen er ikke den samme uten de mektige tonene til O’helga natt eller deilig er jorden. I tiden før jul er det flere muligheter til å høre julefavorittene fra kjente og kjære artister, og ikke minst bli dratt inn i julefortellinger.

A magical moment
26. november, Røros

Julekonsert med Hanne Krogh, Johnny Logan og Thomas Ruud.

Les mer om konserten.

Helene Bøksle
6. desember, Røros

Bli med og opplev en magisk førjulskonsert med Helene Bøksle! Helene er en av landets største juleartister. Hennes årlige julekonserter har fått strålende mottakelse av presse og publikum, og hennes juleplate “Det hev ei rose sprunge” er blitt en klassiker blant det norske folk.

Les mer om konserten.

helenebøksle

Krystallslottet
6. – 9. desember, Røros

Bergstaden Teaterlag setter i år opp igjen fjorårets barne- og ungdomssatsning Krystallslottet av Geirr Lystrup. Krystallslottet forteller historien om Ale og hans eventyr i det magiske landet Naturia.

Les om forestillingen.

krystallslottet

Bergfolkets julefred
7. desember, Røros – 8. desember, Alvdal

Julekonsert i Røros kirke under julemarkedet. Denne kvelden fylles kirka med tradisjonell, men også nyskrevet julemusikk. Med flere av distriktets beste musikere, er alt lagt til rette for en stemningsfull musikalsk opplevelse som gir deg julestemning.

Les mer om konserten på Røros.
Les mer om konserten på Alvdal.

bergfolket

Old Folks Jazz Quintet
7. desember, Røros

Åsmund Snortheim med venner spiller en konsert med melodiøs og swingende humørfylt jazz, med innslag fra både det amerikanske og nordiske julerepertoaret.

Les mer om konserten.

Toner i desember
8. desember, Røros

Røros storband med masse gjester innviterer også i år til en koselig førjulskonsert i Røros kirke. Det blir blant annet kjent og kjær julemusikk både fra Norge og og andre land.

Les mer om konserten.

toneridesember

Den vesle bygda som glemte at det var jul
15. desember, Alvdal og Røros

Det er snart jul! Hvem kan vel glemme det?
Gå ikke glipp av Teater Krumsprings teaterversjon av Alf Prøysens fortelling, «Den vesle bygda som glømte at det var jul».

Les mer om forestillingen på Alvdal.
Les mer om forestillingen på Røros.

Førjulsblues på Solheim
15. desember, Røros

Vi ønsker velkommen til en blå førjulsaften med noen av eliten innen Norsk blues på plass. Jolly Jumper er en av landets aller ypperste munnspillere og vokalister.

Les mer om konserten.

solheim

Mens vi venter
18. desember, Tynset – 19. desember, Os

Med sin intime Julekonsert “Mens vi venter” tar de fantastiske sangerne Marianne Pentha og Øyvind Boye nok en gang med seg sine dyktige musikere til regionen for å sørge for den ekte julestemningen kun få dager før jul.

Les mer om konserten på Tynset.
Les mer om konserten på Os.

mensviventer