Familieferie

Gjør årets sommerferie til en drømmeferie for barna. I Rørosregionen finner dere aktiviteter som hele familien synes er gøy. Dra på padletur på rolige Glomma eller i en nasjonalpark, bli bedre kjent med verdensarven gjennom aktiviteter for de minste, besøk en bondegård og dyra der, bad i fjellvann med sandstrand og dra på familietur i med overnatting i villmarka. Vi gi deg tipsene til den beste familieferien!

Topp 8 aktiviteter for familien i sommer

Vil dere ha en gøyal og spennende familieferie med et bredt utvalg av aktiviteter for barn og voksne? Legg året sommerferie til Rørosregionen! Hos oss kan dere fylle årets ferie i Norge med opplevelser som gleder de minste og finner frem den barnlige gleden hos de voksne. Vi byr på barnevennlige opplevelser inne og ute i storslått og vidåpen natur. Vil dere ha lekkert bassengliv eller bade i friskt fjellvann? Padle kano i eventyrlig natur eller sitte på hesteryggen og skue utover vidda? Kanskje er du interessert i historie og verdensarv, men tenker at det ikke passer for hele familien? Rørosmuseet formidler historien så den aldri blir kjedelig for verken små eller store.

Her i Rørosregionen går kultur, natur og mennesker hånd i hånd. 

Fine felles ferieopplevelser binder familien sammen og gir dere gode minner som dere kan varme dere på lenge etter at sommerferien er over. Ta en familietur i en av våre to nasjonalparker, padle ut på ekspedisjon eller driv dovent av sted med Glomma. Velg de opplevelsene som passer til dere som familie. Helt spesielle overnattingssteder sørger for at sommerferien blir et uforglemmelig eventyr. Enten dere sover i telt, i campinghytte, på bondegård eller velger hotell i toppklasse.   

Velkommen på drømmeferie der dere kan gjøre alt det barna elsker og som gir de voksne påfyll av energi og glede! God sommer!

Få inspirasjon

Overnatting

Les mer om overnatting i Rørosregionen her.

Barnas Røros Hotell

Les mer om barnas Røros Hotell.

Reise hit

Les mer om å reise til Rørosregionen.

Aktiviteter

Les mer om aktiviteter i Rørosregionen her.

#JegreiseriNorge

X