30mai
Av: pikselpusher Dato: mai 30, 2017 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Rørosregionen har mange fiskevann og elver og er et eldorado for fiskeentusiaster. Her får du fisketips for blant annet fluefiske, villmarksfiske og gjeddefiske.

Mange elver, bekker og innsjøer i naturskjønne omgivelser gjør Norge til et paradis for fiske- og naturopplevelser. Fishspot gir en oversikt over det beste innlandsfisket i Norge. Fishspot tilbyr informasjon om fiske og losji og fiskekort kan kjøpes på deres hjemmeside. Her finner du alt du trenger om du planlegger fisketuren på et sted.

Fiske

Kjenn roen, lyden av fuglekvitter og vinden som bruser i tretoppene ute i villmarka. Enten du søker fjellenes store vidder eller urskogens i magiske Femundsmarka så kan du finne tips til villmarksfisking hos Fishspot.

Å være fluefisker i Norge kan være en tidvis sørgelig affære med våt høst, lang vinter og sen vår. Når sommeren endelig finner du forslag til fluefiskesteder du kan oppsøke for å få den perfekte opplevelsen.

Den mest ikoniske fisken i Norge, den atlantiske laksen, er en fisk mange lever for eller drømmer om. Her finner du en oversikt over noe av det beste laksefiske i Norge.

Eksplosive fisker, store individer, tusenvis av sylskarpe tenner og flotte marmoreringer gjør gjør predatorfisker både til morsomme å fiske og fin å se på.

Elver og vann

Rennende vann er utrolig fascinerende både for liten og stor, gammel og ung. Fisking handler ikke alltid jakten på den aller største fisken, men kanskje er det turen i naturen, alene eller med venner og familie som er det viktigste.

Hos Fishspot finner du en oversikt over elver og vann i store deler av Rørosregionen og i resten av landet.

Skitt fiske!

Toppbilde: Bjørnar Hansen