17sep
Av: margit Dato: september 17, 2019 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Velkommen til Sveriges første fjellhotell der nærmeste nabo er den urørte villmarka. 

Fjällnäs tilbyr et eksklusivt fristed der du kan oppleve naturens stadige og dramatiske vekslinger så uforstyrret som mulig. Her kan du trekke inn frisk luft og du kan når som helst slukke tørsten med vann fra den klare fjellsjøen like ved. For 130 år siden da den første gjesten satte sin for på Fjällnäs var det det rene, uberørte og vakre som lokket – akkurat som i dag.

Utforsk Fjällnäs

Siden 1882 har Fjällnäs vært synonymt med friluftsliv. Med mer enn 60 fjelltopper, over 300 kilometer preparerte skiløyper og mange merkede turstier trenger du aldri å gå samme rute to ganger. Fjällnäs Explore gir deg en eksklusiv opplevelse i storslagen natur under alle de åtte årstidene. De hjelper deg med guider og utstyr til aktiviteter som fotturer, terrengsykling, løping og ridning.

Finn roen på Mii Gullo Spa

Mii Gullo betyr “hvordan har du det?” på samisk og det spørsmålet reflekterer nysgjerrigheten og den genuine interessen på å gi deg kraften tilbake. Etter en dag i fjellet med tankene dine, er avslapning og egenpleie akkurat det du trenger før du spiser et bedre måltid i restauranten.

Mat på fjellet

Hos Fjällnäs får du mat fra det nordiske kjøkkenet laget med omtanke, nøyaktighet og ikke minst oppmerksomhet. Det finnes ingen spesifikk stil eller fokus, men råvarene, stedets kultur og historie inspirerer menyene.

Toppbilde: Peter Ruterhagen

Fjällnäs. Mii Gullo Spa