28aug
Av: Erik Høsøien Dato: august 28, 2019 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Når høstens farger inntreffer fjellet er det uimotståelig og ikke ta på seg turklærne og sette kursen mot fjellet.
Noen foretrekker å gå til fots, andre med sykkel for fart og spenning, og for noen på hesteryggen. Her kan du lese noen av høstens turmuligheter.

Har du planer om å gå på fjellet til fots?

Rørosregionen grenser til to turvennlige nasjonalparker med sine åpne vide fjellandskap, tallrike vann, vassdrag og skogkledde daler. Turene passer for både store og små, og du velger selv vanskelighetsgraden for turen. I nasjonparkene er det også mulighet for å kombinere turen med fisking, grilling, telting og overnatting i betjente og ubetjente hytter.

Stisykling på fjellet

Liker du mer fart og spenning? Eller foretrekker du sykling i rolig omgivelser i eget tempo? Da er kanskje stisykling noe for deg. Det er mulig å sykle i både lett, middels og vanskelig terreng, alt etter din erfaring og interesse.

Tips til sykkelturer:

Har du lyst å prøve stisykling på fjellet, men ikke gjort det før? Vi anbefaler å se denne flotte filmen, som  gir deg et godt innblikk i terrenget på fjellet

Sykling i verdensarven Røros

Fjellridning

På hesteryggen kan du oppleve fjellet i rolig eller raskt tempo i vakre høstfarger og fantastisk utsikt på fjelltoppene. Passer for både erfarne og uerfarne ryttere, og Savalen hestesenter kan sikre deg at du får med deg minnerike opplevelser til høsten.

Rendalen Fjellridning