En grønnere ferie

Har du lyst til å gjøre årets sommerferie litt grønnere? Velger du å besøke et bærekraftig reisemål i sommerferien, vil du få en opplevelsesrik ferie fylt med historisk og kulturelle opplevelser. En bærekraftig sommerferie som gir varige minner. Samtidig er du med og støtter du opp om lokalsamfunnet, tradisjoner, natur og miljø. Det er bra for deg som kommer og besøker oss og bra for oss som bor her!
Sammen gjør vi sommeren grønnere med aktive opplevelser i kulturlandskapet og den vidåpne naturen som er både snill, vakker og vill. Vær aktiv, og gjør de sommeraktivitetene du liker best, enten det er å bade, vandre, sykle eller overnatte ute. Som bærekraftig reisemål gjør vi alt vi kan for at som kommer på besøk, skal ha en helhetlig opplevelse som gir varige minner.

4 tips til en grønnere ferie

Vil du gjøre ferien litt grønnere? Vi gjør det lettere for deg å redusere ditt fotavtrykk i sommer. Fyll sommerferien med aktiviteter som gjør deg glad, som gir overskudd og varige minner. Hos oss kan du vandre, sykle, padle og overnatte i storslagen og nærmest urørt natur. Her kan du gå på oppdagelse i kulturlandskapet og finne sporene etter menneskene som jobbet og levde her før, benytte deg av våre flotte turstier, fange din egen mat i et dryss med bekker, elver og fjellvatn eller legge ut på ekspedisjon i våre to nasjonalparker. 

Og vil du også gjøre reisen hit grønnere, enten med bil, tog eller buss, gir deg tipsene til hvordan du enkelt kan redusere avtrykket ditt og kanskje få enda mer ut av sommerferien. For at de som lever etter oss skal få nyte urørt natur på samme måte som oss, tar vi vare på den sammen. 

I Rørosregionen går natur, miljø og mennesker hånd i hånd. Velkommen til en grønn ferie hos oss! 

Få inspirasjon

Overnatting

Les mer om overnatting i Rørosregionen her.

Barnas Røros Hotell

Les mer om barnas Røros Hotell.

Reise hit

Les mer om å reise til Rørosregionen.

Aktiviteter

Les mer om aktiviteter i Rørosregionen her.

#JegreiseriNorge

X