Holtålen kommune I Holtålen kan du fiske i stille fjellvann, lokke fram storlaksen, erobre vidstrakte fjellområder til fots eller oppsøke livlige kulturarrangement Gå videre Holtålen kommune Besøk vakre Haltdalen Gå videre Holtålen kommune Holtålen er et eldorado for de som er glad i vinter og snø Gå videre

Dette er Holtålen kommune

I Holtålen kan du fiske i stille fjellvann, lokke fram storlaksen, erobre vidstrakte fjellområder til fots eller oppsøke livlige kulturarrangement.

Kommunen er bl.a. kjent for sine mange kulturminner, sin gruvehistorie og for de spesielle lysfenomenene i Hessdalen. Holtålen byr på friluftsliv i variert natur, fra barskog til bjørkelier og snaufjell, mye innenfor Forollhogna nasjonalpark. Gammel gruvedrift preger mange av kulturminnene våre. Området spilte en viktig rolle i virksomheten til Røros Kobberverk og Eidet smeltehytte kan man fortsatt se rester etter.

Holtålen er et eldorado for de som er glad i vinter og snø. På våre fjellvidder kan du ta skia fatt og oppleve uberørt natur, eller du kan velge milevis med preparerte skiløyper i hele kommunen. Ålen skisenter tilbyr varierte løyper og utfordringer for de fleste, og har faktisk et av landets lengste skitrekk.

Destinasjon Røros

Følg @destinationroros på Instagram. Bilder fra Holtålen, Røros, Os, Tolga, Tynset og Alvdal.

Kontakt

DESTINASJON RØROS
Peder Hiorts gt. 2
7374 Røros
Norge

Telefon: +47 72 41 00 00
E-post: post@rorosinfo.com

Åpningstider

Mandag – fredag: 09:00 – 15:30
Lørdag: 10:00 – 16:00

Presse

Info og fakta
Nyheter
Bilder (Flickr)

X