26jan
Av: pikselpusher Dato: januar 26, 2017 Kategori(er): Reisetips Comments: 0

Kjenn den friske fjellufta mot ansiktet mens du raser avsted over Rørosvidda bak ditt eget hundespann eller vogn. Rørosregionen er et populært område for hundekjøring, og du kan velge alt fra en tretimerstur til en hel uke i fjellet.

Hundekjøring er tilgjengelig både sommer, høst og vinter. Hundene er svært vennlige, topptrente løpshunder, og du opplever samspillet mellom mennesket og dyr og gleden de firbeinte har over å løpe alt de klarer.

Røros Husky

Dette er en familiebedrift som drives av Torgeir Øren og Mary Amundsen.  Torgeir har i mange år vært blant de fremste konkurranse – langdistansekjørene Europa og har kjørt med hunder siden 1975.

Med deres lange erfaring er dere i trygge hender, og det kreves ingen erfaring med hundekjøring fra før. Mulighetene er mange, enten det gjelder antall hunder i spannet, kort eller lang tur, overnatting i telt eller hytte,- eller hva med sauna midt på Rørosvidda?

For mer informasjon og booking se her.

Kennel Dølanvollen

Kennel Dølanvollen tilbyr hundekjøring med utgangspunkt 10 minutters kjøring nordover fra Røros sentrum. De tilbyr en helhetlig opplevelse hvor du kommer tett på både hunder og natur. Om du ønsker kan du bli med å gjøre klar hundene før dere kjører ut fra kennelen. Du kan kjøre eget spann eller sitte på.

For mer informasjon og booking se her.