26jan
Av: Erik Høsøien Dato: januar 26, 2017 Kategori(er): Reisetips Comments: 0

Kjenn den friske fjellufta mot ansiktet mens du raser avsted over Rørosvidda bak ditt eget hundespann eller vogn. Rørosregionen er et populært område for hundekjøring, og du kan velge alt fra en tretimerstur til en hel uke i fjellet.

Hundekjøring er tilgjengelig både sommer, høst og vinter. Hundene er svært vennlige, topptrente løpshunder, og du opplever samspillet mellom mennesket og dyr og gleden de firbeinte har over å løpe alt de klarer.

Røros Husky

Dette er en familiebedrift som drives av Torgeir Øren og Mary Amundsen.  Torgeir har i mange år vært blant de fremste konkurranse – langdistansekjørene Europa og har kjørt med hunder siden 1975.

Med deres lange erfaring er dere i trygge hender, og det kreves ingen erfaring med hundekjøring fra før. Mulighetene er mange, enten det gjelder antall hunder i spannet, kort eller lang tur, overnatting i telt eller hytte,- eller hva med sauna midt på Rørosvidda?

For mer informasjon og booking se her.

Husky Point Røros AS

Velg mellom “kaffetur”, “lønsjtur”, heldagstur eller til og med overnattingstur med hundespann. Her kan du både sitte på og kjøre din egen slede. Opplev  den fantastiske fjellnaturen utenfor Røros på en annerledes måte, ledet av en av våre profesjonelle guider.

For grupper tilbyr skreddersys opplevelser etter ønske.

For mer informasjon og booking se her.