Den magiske blåtimen Jul på Røros Den magiske blåtimen

I desember er den blå timen helt spesiell, og på Røros er den ekstra vakker!

Himmelen byr på en harmonisk nyanse i blått. Den hvite snøen som omfavner julestaden Røros, kombinert med klarvær og kuldegrader, gjør blåtimen ekstra sterk og magisk. 

Når dagen er god er allting blått. Når dagen er blå er allting godt.

– Jul i Blåfjell

Like før soloppgang og solnedgang endres fargene rundt oss og skaper magi.  Både morgen og kveld kan du tre inn i det blå eventyret som i desember varer ekstra lenge. Start dagen med en skitur  etter  morgenkaffen, blåtimen venter på deg med sin stoiske ro når klokka bikker 9. En bedre adventsgave kan du knapt gi deg selv, vi garanterer ro i både kropp og sjel! 

Etter noen korte timer i dagslys venter ettermiddagens lune skumring, og hvorfor ikke lage en snøhule og krype inn i den med en god varm kakao? Dette er garantert noe spesielt barna vil sette pris på.  Dere trenger bare å gå passe langt unna slik at gatelysene ikke stjeler magien fra blåtimen som på ny farger tilværelsen fra litt før kl 15.

På Røros har du muligheten til å ta en tur med hest og slede i den fortryllende blåtimen, det er en opplevelse man bør unne seg i desember! Kanskje kan du se skyggen av en liten blånisse som må skynde seg tilbake til fjellet før det lukker seg. Ja, for du vet vel at det var til Røros blånissene lurte seg for å utforske livet utenom Blåfjell?

Jul på Røros

Følg #julparoros på Instagram.

Kontakt

JUL PÅ RØROS
Peder Hiorts gt. 2
7374 Røros
Norge

Telefon: +47 72 41 00 00
E-post: post@rorosinfo.com

Toppbildet er tatt av: Lars Geithe.

X