Reinsdyrkjøttet er den noe av det magreste kjøttet du kan spise og det gir like mye omega 3 som fisk og sjømat. Når vi da legger til at smaken av reinsdyr er smaken av vidde og smaken av evighet – ja, da er det ingen grunn til ikke å la reinsdyret spille hovedrollen i jula. Hos Rørosrein får du pinnekjøtt av reinsdyr, og du kan trygt bytte ut sauen med rein. Synes du det er litt for vågalt, for jula har sine tradisjoner, da passer det perfekt å teste det ut nå i november. Bare gled deg til en ny og samtidig kjent smak.
Men du får også reinsdyrfilet, grillpølser, tørka reinsdyrkjøtt, reinsdyrskav, reinsdyrburger og ikke minst Rørosviddas perle som er mørbrad av reinsdyrkalv og det møreste kjøtt du kan tenke deg. Test smakene nå og finn dine favoritter til julens matbord. Smak også på Røros Kjøtts lammerull og sylte, og la disse deilige smakene finne veien til julens matopplevelser.
Er det ribba som er selvskreven julemat, så test ulike varianter før jul og perfeksjoner den før julaften. Aursundsgris har svinaktig godt kjøtt fra Engesvollen gård. Her lever grisene et fritt og godt liv, som setter seg i smaken på kjøttet.