Her følger en oversikt over spisesteder på Røros. Du finner alt fra søte vafler til deilig julemat. Bord kan forhåndsbestilles der det er oppgitt. Oversikten oppdateres fortløpende.
Julebord, serveres som buffet.
Reinsdyrdelikatesser fra egen produksjon, sammen med lokale råvarer. Varme og kalde retter. Gløgg ved ankomst. Dessert og bålkokt kaffe.
Tider: 27. og 28. november, 3. og 5. desember, 11. og 12.desember og 18. og 19. desember. Alle dager kl. 18.00-21.00.
Julelunsj, serveres som buffet.
Reinsdyrdelikatesser fra egen produksjon, sammen med lokale råvarer. Bålkokt kaffe.
Tider: 4. desember kl. 12.00-15.00. 5. desember kl 13.00-16.00.
Bordbestilling:
Bestill her eller kontakt oss på koie@rorosrein.no eller telefon: 977 61 513
Åpningstider
Mandag: stengt
Tirsdag-lørdag: kl. 11:00-16:00
Søndag: kl. 12:00-16:00
Åpningstider
Søndag-onsdag: kl. 11:00-18:00
Torsdag-lørdag: kl. 11:00-23:00
Bordbestilling
Bestill her eller kontakt oss på post@kaffestuggu.no.
Lobbybaren
Se menyen vår her. Ingen bordbestilling
Åpningstider
Søndag-onsdag: kl. 11:00-18:00
Torsdag-lørdag: kl. 11:00-23:00
Bergrosa
Vi serverer a la carte førjulsmeny.
Forrett: Rakfisk
Hovedrett: velg mellom juletallerken, pinnekjøtt, lutefisk og rakfisktallerken
Dessert: velg mellom riskrem og multekrem
Åpningstider
Hver dag: kl. 18:00-21:00
Bordbestilling
Bestill bord ved å kontakte oss på post@roroshotell.no.
Dansk julemat med respekt for de gode lokale råvarene.
Åpningstider
Mandag-lørdag: kl. 12:00-16:00 og kl. 17:00-22:00
Julestengt mellom 20. desember og 4. januar.
Bordbestilling
Bestill bord ved å kontakte oss på post@grillhuset.no.
Åpningstider
Mandag – fredag kl 15 – 22.
Lørdag – søndag kl 12 – 22.
Bordbestilling
Bordbestilling finner du her.
Et innholdsrikt utested med sjel og atmosfære, beliggende midt i Røros sentrum. Forskjellige kaffevarianter, god mat og drikke.
Åpningstider
Tirsdag – lørdag kl 12 – 24.
Bordbestilling
Bordbestilling finner du her.
Julebuffet mandag-fredag kl. 13:00-18:00
Mandag, onsdag og fredag: Ribbe, medisterkaker, julepølse, rømmegrøt med tilbehør
Tirsdag og torsdag: Juleskinke, medisterkaker, julepølse, rømmegrøt med tilbehør. Lutefisktallerken.
Alle dager
A la carte, lunsj og påsmurt.
Åpningstider
Mandag-fredag: kl. 09:00-19:00
Lørdag: kl. 09:00-18:00
Søndag: kl. 11:00-15:00 (6., 13. og 20. desember)
Ingen bordbestilling.
Velkommen til god mat og drikke i en 1700-talls julegård!
Meny
Eplekake og Røroskake.
Rømmegrøt med spekemat, supper og reinsdyrgryte.
Gløgg og kakao med no godt oppi.
Åpningstider
Mandag – søndag kl 11 – 18.
Bordbestilling
Bordbestilling etter kl 18. Tlf 928 83 530.
Åpningstider
Åpent tirsdag – søndag.
kl 10 – 15 serveres hjemmebakst, påsmurt og dagens smaksrike supper.
kl 14 – 17 dagens varmretter (julegrøt, juleskinke, reinsburger m.m).
Torsdag og fredag:
Fra kl 18 varmmat/middag. Forhåndsbestilles innen kl 16 på tlf 951 27 543.
Kan også bestilles som take-away.
Åpent 1.helga i advent, og onsdag – søndag i perioden 2.-20.desember.
Åpningstider som butikkene.
Salg av suppe og kaffe i bakgården.
Landhandel på buret.
Åpent hverdager kl 11-17, lørdag og søndag kl 11-16.
Vafler, kaker og sodd.
Kafé og konditori.
Kafé og konditori.
Tlf. 988 38 162.
Tlf. 932 39 040.
Jul på Røros
Følg @julparoros på Instagram.