20nov
Av: Margit Wintervold Dato: november 20, 2018 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

5.-8. desember 2019.

Julemarkedet på Røros er tuftet på det ekte og det nære. Demp tempoet, nyt stemningen og kombiner trivelig handel med autentisk førjulshygge.

EKTE JULESTEMNING

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked.

Igjen arrangerer vi julemarked og igjen vil Røros’ sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter.

Under julemarkedet blir det, foruten stemningsfull julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer, julesang, nisser i gatene og andre aktiviteter for små og store.

Mer informasjon om Julemarkedet  på Røros finner du her.

Julekalender 2018. Foto: Thomas Rasmus Skaug

OVERNATTING

Det er mange muligheter for overnatting i regionen vår, både vandrerhjem, hoteller, camping og hytter/leiligheter.

Det begynner nå å bli fullt i selve Røros sentrum, men det er fortsatt ledig overnatting kun en kort kjøretur fra julemarkedet. Du finner overnatting både i Vauldalen, Ålen, Haltdalen, Os, Tolga, Tynset, Alvdal og Fjällnäs. Alt dette tilgjengelig innen 15 til 60 minutters kjøring.

Oversikt over overnatting finner du her.

DAGSTUR TIL JULEMARKEDET

Julemarkedet på Røros er også tilgjengelig for dagsturer. Til oss kommer du med fly, tog, buss og bil.

Widerøe har fortsatt ledig på noen av sine avganger, det samme har VY. Bestill nå og planlegg en magisk dag på julemarkedet.

Mer om hvordan du reiser til Røros finner du her.

Jenter og pepperkake på Julemarked. Foto Liv Grådal, Galleri Galåen