25mai
Av: margit Dato: mai 25, 2018 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Lokalmathovedstaden Røros byr på mange unike matopplevelser. Her kan du bli med på en lokalmatsafari til noen av høydepunktene, med handel, smaksopplevelser og ny kunnskap på kjøpet.

En av våre guider tar dere med ut på en spennende bussreise i lokal mathistorie for å oppleve den genuine smaken av Rørostraktene.

Vi besøker Stensaas Reinsdyrslakteri, spiser lunsj på skysstasjonen og ferdasgården Skottgården, før turen går innom Kalsa Gårdsbakeri der vi får bakst og kaffe i Såmmårstuggu. Siste stopp legges til Engesvollen Gård med historiefortelling og smaksprøver på menyen.

Området rundt Aursunden preges av vennlige, åpne fjell hvor reinen trives, store skoger der elgen holder til og glitrende blå innsjøer hvor ørreten vaker i lyse sommerkvelder.

SAFARIEN BESTÅR AV

Egen lokalmatguide
Fokus på mathistorie og kultur
Smaksprøver i historiske omgivelser
Varm lunsj med godt vertskap

Pris kr. 960,-

Bookinginformasjon:
Tlf. 72 41 00 00
E-post: post@rorosinfo.com 

Book online: www.roros.no/booking 

Velkommen til en eventyrlig opplevelse!

Jorid ønsker velkommen på Skottgården. Foto: Lise Bjelland
Kalsa Gårdsbakeri - 3 generasjoner. Foto: Tom Gustavsen