30nov
Av: Margit Wintervold Dato: november 30, 2017 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Legg årets nyttårsfeiring til Rørosregionen og opplev en magisk inngang til det nye året.

Spise

Vertshuset Røros

Vertshuset Røros inviterer til festmiddag. Det dekkes opp til en 6-retters middag og god stemning. Gå inn i det nye året med god mat og drikke, og en feiring med dine nærmeste.

Les mer om nyttårsfeiringen på Vertshuset her.

Vertshuset, Foto: Tom Gustavsen

Bergstadens Hotell

I år kan du oppleve en stemningsfylt nyttårsfeiring på Røros. Bergstadens Hotel tilbyr mat og drikke av ypperste kvalitet, koselige rom og julestemning.

Les mer om programmet Bergstadens Hotell har her.

Fjällnäs

Inviterer på sin 3-retters middagsmeny som er en blanding av det moderne kjøkkenet med fjellets smaker og lar råvarene stå i sentrum. Dette er en belønning for de som har utfordret naturen på dagen.

Aktiviteter

Bakerier og kafeer

Kaffestuggu er den eldste restauranten på Røros. Her kan du få noe av de beste smørbrødene på Røros, og det som gjør det unikt er deres ferske bakervarer og bruk av økologisk råvarer.

Les mer om kafeer og bakerier

Spa

Fjällnäs inviterer til en herlig formiddag hos Mii Gullo Spa. Gå inn i det nye året med ny energi til kropp og tanker etter en tur i badstua etterfulgt av et dypp i isvak som avskuttes i varmebadet med en flott utsikt over Malmagen.

Les mer om Mii Gullo Spa

fjallnas_400

Shopping

De fleste butikker vil holde seg til en kjernetid på de forskjellige tettstedene i vår region. Denne informasjonen vil vi gjøre tilgjengelig når det nærmer seg jul.

Les mer om handel her

christmas-shopping-at-roros-kjerkgata_foto_innovation-norway_thomas-rasmus-skaug

Hund og slede

Det eneste som bryter stillheten er pusten fra et titalls topptrimmede polarhunder og sleden som baner vei gjennom sneen. Vintersola stråler fra en frostklar himmel og farger fjellet gult, hvitt, blått og rosa.

Les mer om Kennel Dølanvollen her

Hundekjøring. Foto: Terje Rakke, Innovasjon Norge

Skisporet

Mil etter mil med langrennspor – et tilbud som kan tilfredsstille enhver. Naturen i Rørosregionen byr på snille fjell og flott utsikt mot fjerne blåner. På værharde dager gir lun furuskog og bjørkelier ly for de verste vindene og berger skiporet fra snødrevene. Rørosregionen har over 50 mil med oppkjørte skiløyper.

Få en full oversikt over hva som skjer i Rørosregionen i vår kalender og les mer om romjulen.