05nov
Av: margit Dato: november 05, 2019 Kategori(er): Nyheter Comments: 0
En av sangene som alltid spilles på radioen før jul er Silent Night, Holy Night med Mahalia Jackson. Med denne sangen senker julefreden seg, og det er denne roen som også er typisk for Rørosregionen.

Denne gode, rolige julestemningen får du på våre mange overnattingssteder som spenner fra hoteller, til gjestegårder, vertshus, fjellhotell og campingplasser, både på norsk og svensk side.

Privat overnatting

Vi har samlet en god oversikt for overnatting på våre hjemmesider. Det er også mulig å bestille direkte fra våre sider.

Finn privat overnatting her.

Kommersiell overnatting

Ålen Skisenter
Bakkavegen 1, Ålen

Ved Ålen Skisenter ligger det 2 leilighetsbygg med 5 leiligheter av forskjellig størrelse. Det er ledig kapasitet her gjennom julehøytiden.
Les mer her.

Røste hyttetun og camping
Rørosveien 4025, Røros

Røste Camping kan tilby overnatting i hytter, samt plass til campingvogn eller bobil gjennom hele jula. Campingen ligger litt nord for Os sentrum og i umiddelbar nærhet til alpinbakke, skiløyper og hundekjøring.
Les mer her.

Røros Hotell
An-magrittveien 48, Røros

Senk skuldrene og nyt julen på Røros. Røros Hotell har alt du forventer. Varierte restauranter, gode senger, utsikt mot Røros kirke og tilgang til snødekte vidder.
Les mer her.

Fjällnäs
Malmagsvägen 33, Tänndalen, Sverige

Opplev julen på Fjällnäs som holder åpent gjennom hele julen. Her kan du nyte stillheten på Sveriges første fjellhotell, spise godt på hotellets egen restaurant og slappe godt av i Mii Gullo spa. Man kan også bli med Fjällnäs Explore på mange aktiviteter på vinterfjellet.
Les mer her.

Bergstadens Hotell
Osloveien 2, Røros

I år kan du komme og oppleve en stemningsfylt romjul på Røros. Bergstadens Hotel tilbyr mat og drikke av ypperste kvalitet, koselige rom og julestemning.
Les mer her.

Erzscheidergården
Spell-Olaveien 6, Røros

Erzscheidergården er et lite hotell med Røros kirke som nærmeste nabo. Her finner du den samme stemningen som i resten av trehusbebyggelsen i sentrum. Erzscheidergården er Røros på sitt varmeste og du får en frokost det ikke finnes maken til.

Dette kan også være interessant for deg: