15mar
Av: Margit Wintervold Dato: mars 15, 2018 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Ta med campingvogna eller bobilen på påsketur. Vi har mulighetene.

Tenk deg å farte rundt i en snørik region som bugner over av nypreparerte skiløyper og skibakker, åpne kafeer, et yrende kulturtilbud og et flott utvalg aktiviteter. Det er Påske, dere har fri, og fordi dere har campingvogn eller bobil, kan dere selv velge hvor turen går. Dag for dag. I Destinasjon Røros har vi et stort utvalg campingplasser plassert utover hele regionen. Velg den som passer best for deg. God Påske!

Tynset Rom og Camping
Brugata 21, 2500 Tynset

Tynset rom og camping

Tynset Rom & Camping ligger idyllisk plassert ved Glomma, rett over broen og sentralt plassert i Tynset sentrum. Her tilbys du overnatting i rom, leiligheter og hytter fra enkel til luksus standard. Det er også en stor campingplass med strøm som tar i mot både campingvogner, bobiler og telt.

Les mer om Tynset rom og camping

Håneset Camping
Havsjøveien 131, 7374 Røros

Røros camping

Håneset Camping er et ypperlig utgangspunkt for påsken. Har har du kort avstand til preparerte skiløyper, 12 km til nærmeste alpinanlegg og et yrende påskeliv i Røros sentrum. Her finner du både rom og hytter samt en stor campingplass.

Les mer om Håneset camping

Romenstad hytte- og gårdsferie
Unsetveien 513, 2485 Rendalen

Romenstad hytte- og gårdsferie ligger 45 minutter sør for Tynset. Her kan du bo i en de mange utleieenhetene ved gården eller nærmere fjellet. Gården ligger sentralt til for  dagsutflukter:  verdensarven Røros, Aukrustsenteret, og Rendalens kjente severdigheter, som Jutulhogget, Bullmuseet og Fiskevollen.

Les mer om Romenstad hytte- og gårdsferie

Røste Hyttetun og Camping
Røste, 2550 Os i Østerdalen

Røste Hyttetun og Camping

Røste hyttetun og camping ligger i Os kommune lengst nord i Østerdalen, og ca. 12 km fra Røros. Det er en liten og familievennlig plass med 10 utleiehytter i ulik standard fra enkle campinghytter til godt utstyrte hytter med høy standard.

Les mer Røste hyttetun og camping

Ålen Skisenter alpinhytter
Eggavegen 58, 7384 Ålen

Ålen skisenter

Som nærmeste nabo til Ålen Skisenter det perfekte stede for de som liker å stå på nedoverski. Stedet består av to leilighetsbygg med fem leiligheter. Leilighetene har tre-ni sengeplasser.

Les mer om Ålen skisenter alpinhytter

Trollkroa
Sundmoen 10, 2550 Os i Østerdalen

Trollkroa hytteutleie har åtte åtte hytter i ulike størrelser. Hyttene er av ulike størrelser og har eget bad. Nyt et bedre måltid hos Trollkroa Restaurant etter en dag i Røros alpinsenter Hummelfjell.

Les mer om Trollkroa