18apr
Av: pikselpusher Dato: april 18, 2016 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

På Norges viktigste og største reiselivsarrangement!

«NTW er en viktig salgsarena for norske reiselivsaktører. Deltakelse gir mulighet til direkte forhandlinger, kontraktinngåelser og relasjonsbygging, slik at salget av norske reiselivsprodukter opprettholdes, fornyes og økes.

Det har vært en enorm interesse for Rørosregionen og møteplanen har vært helt fullbooket av turoperatører som ønsker å møte Destinasjon Røros, sier Myhren. Noen av de jeg hadde møte med deltok på NTW i 2013 på Røros, men det var mange som aldri har vært på Røros. De hadde hørt mye positivt om regionen, sett flotte bilder og ønsker nå å legge sine turer til vår region. Det at vi er et verdensarvsted og er Norges beste på lokalmat er viktig, men både blåtimen er også noe mange har lyst til å oppleve. Nominasjoner/priser vi har fått for bærekraftig arbeid er det mange som har fått med seg.

Nå er det mye etterarbeid med mange forslag på turer leads som sendes aktivitetsleverandører og overnattingssteder som skal sendes ut. Det planlegges turer for 2017 og 2018 på denne messen. Jeg har hatt møter med turoperatører fra mange land, flere operatører fra Japan, Danmark, Tyskland og England, men også fra Brasil, Spania, Polen, Kina, Finland, Nederland og Norge. I alt så var det 30 møter på 2 hektiske dager». Røros Hotell var også tilstede på NTW sammen med De Historiske Hotellene.

NTW er en lukket workshop basert på nærmere 8000 forhåndsbookede avtaler mellom rundt 300 utenlandske turoperatører fra 29 nasjoner og 283 norske selgere og arrangementet i 2016 er nummer 44 i rekken.

I 2017 er det Bergen som er vertskap for NTW.