05jul
Av: pikselpusher Dato: juli 05, 2017 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

En unik overnattingsmulighet venter på deg i Engerdalen.  Bo i Tretopphytta og kom tett inn på naturen. 7 meter over bakken og 740 meter over havet, i ei fjellgrenda som heter Granberget i Engerdal, finner du denne spesielle muligheten til å oppleve naturen på en annen enn du vanligvis gjør. Her kan du bo sommer og vinter.  Det er lagt vekt på å komme tettest mulig inn på naturen, til glede for den som vil oppleve skogens dyr, eller fotografere. Dette kan du se nærmere om under TETT PÅ NATUREN

Overnatting

Her kommer du tett på naturen, med fjellets og skogens skiftende vær og stemninger. Du kan oppleve de høye vinternettene med gnistrende måneskinn, nordlys og vinterkulde, eller den korte og hektiske fjell-våren når fuglene spiller og livet spirer. Du kan også få med deg sommerdager med barskog, bjørk og planter i sin grønneste drakt, og overgangen til en fargesparkende høst.

Les mer om Tretopphytta her.

Aktiviteter

Året rundt er det mulig å oppleve naturen til beins, sjø, elv eller ski, både for de som er aktiv eller ønsker å ta det litt med ro.
På sommeren anbefales det å padle i Femunden eller  rafte i Femundselva eller Gløta. Ellers kanskje en fjelltur til beins på en av de 50 fjelltoppene.

Les mer om alle aktiviteter her.