08okt
Av: pikselpusher Dato: oktober 08, 2015 Kategori(er): Nyheter Comments: 0

Vi trenger din hjelp til å bli mer synlig og bedre på TRIPADVISOR!

I dagens medlemsinfo ønsker vi å sette fokuset på verdens største reiseportal og vår synlighet på denne, nemlig TRIPADVISOR! Over 375 million unike brukere er innom hver måned for å planlegge egne eller andres reiser. Det er ufattelig mange, og de trenger råd, inspirasjon og tips til hvor de bør reise. På TripAdvisor er det gjesten som forteller om hva de likte, hva som var bra og hva de savnet, og motivet er simpelthen å hjelpe andre til å få mest mulig ut av sine reiser. Har du sjekket hvordan din bedrift og dine tilbud er omtalt? Ris og ros er en fantastisk ressurs for utvikling av reiselivsproduktet og en unik mulighet til å få vite hva gjestene synes. Og skulle det komme kritikk så husk at gjesten vil være like misfornøyd uten sosiale medier, mens nå har du en større mulighet til å gjøre det godt igjen! Det viktigste er at dere involverer dere!

Dersom du ikke har registrert deg som ”eier” av ditt sted – kan du gjøre her. Trenger du tips til hvordan du skal besvare en omtale/klage har TripAdvisor en side med noen tips her

Det viktigste vi kan gjøre for at Destinasjon Røros og dere skal bli mer synlig på TripAdvisor er at dere alle oppfordrer deres gjester til å legge igjen omtale. Gjestene kan og bør blir deres beste ambassadører. Vi ønsker å gi de best mulig opplevelser og vi vet at når folk reiser vil de dele sine opplevelser i sosiale medier. Hjelp oss og hjelp gjestene å sikre at de har gjort gode valg og gjøre det enkelt å fortelle om det.