Femund4all

Femund4all er fire dager med unike vinteropplevelser du
aldri vil glemme

Femund4all

De fleste av oss har en Bucket List – ting vi vil se og gjøre i løpet av livet. Men så finnes det opplevelser som har gått under radaren, og som virkelig fortjener å komme fram i lyset. Femund4All er et eventyr du sent vil glemme. Dette er fire dager med uforglemmelige vinteropplevelser under det kjente Femundløpet, med verdensarven Røros som bakteppe. Pakketuren Femund4All gir deg muligheten til å oppleve ett av verdens største hundeløp fra innsiden, og samtidig bli bedre kjent med den unike Bergstaden som står på UNESCOS World Heritage List.

Femund4all inkluderer

 1. Opplev Femundløpet tett på.
 2. Overnatting av høy kvalitet.
 3. Lokalmat gjennom hele oppholdet.
 4. Opplev åpningsseremonien i Røros Kirke.
 5. Målgang til Femundløpets vinner.
 6. Transport.
 1. Se starten på Femundløpet fra de ikoniske Rørosgatene.
 2. Guidet bergstadvandring i verdensarven.
 3. Hundesledetur på 3 timer over fjellet.
 4. Møt hundene på kennelen.
 5. Opplev atmosfæren på sjekkpunkt Orkelbogen.

Sterke vinteropplevelser

Femund4all

Du får også prøve hundekjøring selv – en sledetur på 3 timer over fjellet. Da kan du kjenne hvordan det er når den friske fjellufta slår mot ansiktet over Rørosvidda og hundene gir alt for deg.

Ett av høydepunktene på turen er når du får oppleve nærheten og fellesskapet mellom hunder og hundekjørere på sjekkpunkt Orkelbogen, som er godt over halvveis i Femundløpet.

Femund4all. Foto: Borderfree Travels / Kristen Kellogg

Å se samstemte hunder i fin formasjon løpe gjennom portalen til sjekkpunktet, for så å innta total ro er en sjelden opplevelse. Når du kobler dette med vinterens lys og mørke, og den spesielle stillhet du bare får med knitrende kulde – da er dette noe du vet går rett inn på lista over ting du må gjøre i livet. Og som du kanskje aller helst vil gjenta. Er du heldig får du også oppleve nordlyset. Blir det kaldt ute, kan du gå inn og nyte varmen fra peisen og følge med på løpet via trackingsystemet.

Varm overnatting og deilig
lokalmat

Femund4all

Tilbake på Røros kan du ta en pause på Kaffestuggu, Røros sin eldste restaurant. Her kan du la inntrykkene synke før du nyter et godt måltid, og går ut i vinteren og får med deg målgangen på Femundløpet.

Femund4all

Vi legger vekt på at du skal bo godt på ett av de hyggelige og intime hotellene Røros kan tilby, og at du får servert lokalmat av høyeste kvalitet. Røros er kjent som «lokalmathovedstaden» i Norge, og dette skal du få erfare mange ganger og fra ulike steder i løpet av turen.

En opplevelse for livet

Datoer, priser og oppdateringer kommer.
Følg med og ta gjerne kontakt med Røros Turistkontor på post@rorosinfo.com eller på telefon 72 41 00 00. Ikke vent for lenge – det er begrenset med plasser.

X